Încarc datele...
Sortează după:

  Geanta mare

  Gențile mari de damă xxl nu sunt doar încăpătoare și practice. Mai presus de toate, ele pot fi o completare frumoasă pentru orice stil, indiferent de ocazie. De obicei, gențile mari de damă pot fi asociate în principal cu gențile voluminoase, în principal pentru a transporta accesorii grele, cum ar fi un laptop sau un planificator mare pentru notițe zilnice. Cu toate acestea, acest lucru nu înseamnă că acest lucru este de fapt adevărat. Multe modele, în ciuda dimensiunii lor ușor mai mari, sunt foarte practice, în timp ce încă mai găzduiesc toate obiectele necesare. Gențile mari xxl sunt, de obicei, genți de umăr moi, extrem de încăpătoare. De asemenea, acestea pot fi în varianta 2 în 1, cu posibilitatea de a atașa curele de umăr suplimentare, transformând astfel geanta într-un rucsac urban la modă. Aceasta este o soluție excelentă atunci când geanta este plină până la refuz, când greutatea este distribuită în mod egal pe ambii umeri. În acest fel, avem control asupra unei siluete drepte, fără a răsuci coloana vertebrală. O astfel de geantă xxl nu este doar un accesoriu elegant, ci și o soluție confortabilă, recomandată în special femeilor active.

  Pentru cine sunt recomandate gențile mari de damă xxl?

  Dacă nu puteți încăpea totul într-o geantă clasică de buzunar, dacă sunteți mereu în criză de spațiu în geantă și trebuie să folosiți genți, saci și plase suplimentare, gențile mari de damă xxl vor fi un mare confort pentru dvs. La urma urmei, o geantă mare vă oferă un spațiu de împachetare confortabil, permițându-vă să luați cu dvs. tot ce vă place. Având totul într-o singură geantă, creați o imagine mult mai plăcută din punct de vedere estetic. Frumoasa și izbitoare geantă xxl are loc pentru tot ce ai nevoie. De la o geantă de machiaj, o umbrelă în caz de vreme rea, o servietă cu documente, o agendă până la mici cumpărături făcute în drum spre casă de la serviciu.

  Genți mari de damă ieftine - magazin online

  Pentru a cumpăra o geantă de mână perfectă, cu o croială și o culoare de vis, cel mai bine este să apelați la oferta Doamna Posetuta. Dorind să oferim fiecărei femei posibilitatea de a alege, am reușit să adunăm în magazinul online genți mari de damă ieftine și extrem de impresionante în sute de culori și modele. Doamnele și domnișoarele vor găsi printre ele atât genți mari de damă cu curea lungă, cunoscute popular sub numele de genți poștaș, cât și genți shopper și zeci de alte modele, în toate culorile care îți pot veni în minte. Vă invităm, de asemenea, să aruncați o privire la gențile incluse în promoție. Pe doamnaposetuta.ro, puteți urmări în mod regulat oferte de preț excepțional de avantajoase pentru modele individuale de genți și accesorii. Acestea vă permit să vă cumpărați geanta de vis la un preț mai mic cu 20 sau chiar până la 50%. O astfel de reducere este un profit real și o mare bucurie de la cumpărare. De asemenea, este bine de știut că produsele care fac obiectul promoției sunt de o valoare deplină și îndeplinesc cele mai înalte standarde de calitate. În magazinul www.doamnaposetuta.ro, reducerile nu înseamnă vânzarea modelelor vechi, ci reprezintă o mare oportunitate de a cumpăra genți xxl la modă în prezent la un preț foarte atractiv.

  Genți de damă negre mari – rezolvare practică pentru fiecare zi

  Atunci când ne decidem asupra unei genți mărimea xxl, ne confruntăm cu o alegere dificilă dintr-o gamă întreagă de modele, tăieturi, culori, imprimeuri și accesorii fanteziste. Pentru a simplifica puțin această sarcină, vă sugerăm o geantă clasică minimalistă, perfectă atât pentru muncă, cât și pentru întâlniri. O geantă tip poștaș îngrijită, purtată cu nonșalanță pe umăr, va fi perfectă pentru activitățile de zi cu zi. Geanta elegantă xxl vă va însoți chiar și la o petrecere de seară sau la o întâlnire oficială.

  Dacă vrem o geantă frumoasă și universală, care să meargă în fiecare stilizare, să alegem o geantă mare de dama neagră. Această culoare se potrivește cu orice îmbrăcăminte din garderoba noastră și, alegând o croială clasică, ne asigurăm o poșetă perfectă pentru mulți ani de acum încolo. O poșetă neagră este, de asemenea, o alegere excelentă dacă studiem sau mergem adesea la întâlniri de afaceri și știm că trebuie să punem geanta pe podea. Negrul nu prinde atât de ușor alte culori și nu se colorează în comparație cu alte culori, în special cele deschise. Dacă alegem un model dintr-un material durabil, precum pielea lăcuită, este suficient să o ștergem ușor cu un prosop umed, de hârtie, pentru a o curăța de murdărie, iar geanta ne poate servi în continuare. Dacă visăm la un design ceva mai original al genții, cu atât mai mult să alegem culoarea neagră, care să împiedice uzarea atât de repede a genții.

  Nu doar pentru laptop, adică de ce merită să alegem o geantă mare

  Necesitatea de a purta un laptop sau alte dispozitive electronice mari, cum ar fi o tabletă, ne obligă să avem o geantă spațioasă. Să nu ne gândim, însă, că suntem condamnați doar la modele dedicate strict laptopurilor. Alegând un etui potrivit pentru computerul nostru, îl putem transporta în siguranță în orice geantă mai mare, fără un buzunar dedicat special lui. În acest fel, putem alege dintre sute de modele de genți, fără a ne limita la acelea care au un compartiment suplimentar pentru laptop. Datorită acestui fapt, putem găsi cu ușurință modelul perfect, de preferință cu multe buzunare pentru diverse accesorii care ne sunt utile tuturor. Produsele cosmetice mici, precum rujul sau crema pentru mâini, nu se vor pierde într-o geantă cavernosă dacă are buzunare dedicate pentru obiectele mici. În acest fel, geanta noastră devine mai practică și nu suntem niciodată mai nervoși atunci când este necesar să găsim ceva rapid în adâncurile genții noastre.

  Pe de o parte, cu cât geanta este mai mică, cu atât este mai elegantă și mai extravagantă. Pe de altă parte, o geantă mare de damă este o garanție a capacității de ambalare, o geantă pentru sarcini speciale și confort în orice situație. Funcționează bine atât în situațiile de zi cu zi, cât și în cele de afaceri. Este ideal pentru a fi transportat atât în spațiul urban, cât și în timpul călătoriilor de weekend. În plus, gențile mari de damă la modă pot fi un contrapunct între clasic și avangardă, adăugând stil fiecărui utilizator.