Încarc datele...
Sortează după:

Speciale și la modă – poșete de damă mici, cu curea

Poșetele mici pentru femei cu curea - sunt un hit cert din ultimii ani și un obiect al dorinței celor mai la modă doamne. Sunt elegante, originale și extrem de practice și este ușor să le schimbi rapid complet forma. Fixate eficient în talie, ele par a fi un tip complet diferit de accesorii decât cele agățate senzual pe umăr. Așa-numitele poșete pentru talie - pentru că vorbim despre ele - arată grozav și se potrivesc cu aproape orice stil. Sunt, de asemenea, o soluție convenabilă pentru doamnele ocupate. Poșeta, fără a lua prea multă atenție, îți permite să depozitezi cu ușurință obiecte mici de zi cu zi.

Poșeta cu curea de damă – un accesoriu practic și stilat

Borsetele de talie - topul modei din anii 80 și 90 - a revenit la saloane. Cu toate acestea, acesta nu mai este o borsetă purtată de bărbații în treninguri supradimensionate, ci un accesoriu cu adevărat la modă - o poșetă elegantă cu curea din materiale textile sau piele de înaltă calitate. Versiunea pentru talie de damă este elegantă și este mult mai aproape de o geantă plic sofisticată decât de o geantă tip sac. De câțiva ani, poșetele cu curea de damă și bărbătești sunt din nou apreciate, apar pe podiumuri și sunt promovate de bloggeri, stilisti și vedete cunoscute și respectate. O gamă largă de acest tip de plicuri de damă - mari și mici, rotunjite și alungite - se găsesc în magazinul nostru.

Poșete de damă la modă cu curea lată sau cu lanț

Oferim o selecție largă de poșete de damă confortabile, estetice și extrem de funcționale, inclusiv renumitul brand David Jones. Poți găsi poșete puternice de damă cu curea lată, modele suspendate pe o curea subtilă, subțire, precum și o curea și un lanț care arătă excelent în mână și pe umăr. De asemenea, oferim borsete de talie pline de culoare, atemporale pentru stilul zilnic și poșete senzuale pentru o întâlnire romantică, o plimbare prin oraș sau o întâlnire socială. Vara, alege culori strălucitoare - alb, portocaliu și albastru. În timpul anotimpurilor reci, merg atât poșetele de damă, cu o curea în maro clasic, cărămiziu și vișiniu, cât și bleumarin, negru intens, precum și bej și gri elegant.

Poșete de damă cu curea lungă – poartă-le relaxată!

Poșetele cu curea lungă de calitate de damă, se potrivesc perfect cu aproape orice și completează cu ușurință orice ținută, atât cea de zi cu zi, cât și cea de seară. În funcție de modul în care este purtată borseta de talie, caracterul său se schimbă. Suspendată ușor peste umăr, introduce un element de libertate, plasată în talie - arătă puțin mai serios și elegant. Prin urmare, dacă îți plac stilizările casual fără nicio restricție, alege poșetele de damă cu curea lungă. Negrul - accentuează perfect hainele deschise și adaugă mister unui aspect total întunecat, colorat - se poate potrivi cu ținuta sau, dimpotrivă, intriga cu un contrast îndrăzneț. O borsetă de talie luminoasă - alb sau crem - adăugă o notă de eleganță garderobei tale de zi cu zi.

Poșete cu curea care evidențiază stilul și silueta feminină

Borsetele de talie și cele plic mici și la îndemână sunt utile în multe situații, zilnic și de sărbători, în vacanță sau într-o excursie în oraș, în drum spre serviciu și la plimbare. Poșetele cu curea simplă de damă sunt deosebit de convenabile și populare. Suspendate liber pe corp în față sau în spate, ele oferă un pic de relaxare și nonșalanță oricărui stil. Sunt , de asemenea, o idee minunată pentru micșorarea șoldurilor prea largi și o slăbire optică delicată a părților inferioare ale corpului, în special la femeile cu o figură de tip pară. Când cauți borseta perfect pentru tine, verifică poșetele de damă disponibile în magazinul nostru. O curea lungă (până la 122 cm) din care multe au și posibilitatea de reglare ușoară , este o modalitate de a regla borseta la propriul stil și figură, precum și de a-l agăța la cea mai favorabilă înălțime pentru tine.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro