Încarc datele...
Sortează după:

Poșeta cu geantă cosmetică încorporată, estetică și multifuncțională

O geantă pentru cosmetice modernă are multe nume. Nu este doar un plic pentru ruj, pudră și oglindă, ci o gentuță cu adevărat multifuncțională. O geantă cosmetică mare într-o geantă mare înlocuiește cu succes un organizator, organizând articolele necesare. Cele mici sunt perfecte ca recipient pentru produsele cosmetice și accesoriile de machiaj necesare, protejează ochelarii și îndeplinesc rolul unei cutii de creioane dermatograf. O poșetă cu o geantă cosmetică, adică o geantă cu o geantă tip messenger de calitate la fel de înaltă, mai mică - este un set cu adevărat modern, perfect.

Poșetă de damă mică cu geantă cosmetică încorporată

Oferim poșete de dama cu geanta cosmetică, in care poșeta si geanta cosmetica sunt un set frumos si asortat stilistic. Seturile asigură consistența culorii genții și plicurilor, ceea ce face ca întregul să arate estetic plăcut și frumos. O mică geantă cosmetică plasată în interiorul poșetei are grijă perfect de interiorul acesteia și te ajută să localizezi cu ușurință ceea ce cauți. Doamnele care preferă să aleagă singure geanta cosmetică potrivită, găsesc cu ușurință un plic fermecător printre propunerile noastre, care să se potrivească majorității poșetelor de damă.

Poșeta cu geantă cosmetică, adică o tote bag clasică plus una tip messenger

Un adevărat succes la modă sunt poșetele de damă cu o geantă cosmetică, care este de fapt o a doua poșetă. Geanta, care acționează ca o geantă cosmetică, este echipată cu atașamente pentru curea, iar întregul set include adesea și o curea suplimentară. Datorită acestui fapt, într-o fracțiune de secundă este posibil să transforme „geanta cosmetică interioară” purtată în geantă într-o geantă tip messenger cu drepturi depline sau un accesoriu decorativ de seară. Doamnelor le place această idee grozavă, deoarece este confortabilă, practică și un pic extravagantă. Arată bine și este de mare ajutor în timpul cumpărăturilor lungi și al plimbărilor prin oraș. Poșetele grozave cu o geantă cosmetică - tip doi în unu - le cumperi în seturi elegante, în culori combinate perfect și cu gust.

Geanta cosmetică transparentă, fantezistă și frumoasă

O idee grozavă, extrem de eficientă și fermecătoare, sunt poșetele de damă complet sau parțial transparente, cu o geantă cosmetică în interior. Aceste gentuțe fenomenale - fermecătoare și colorate - sunt o propunere unică pentru plimbări de vară dar nu doar spre plajă. Poșetele deși ușoare și puțin fanteziste, potrivite corespunzător ținutei, subliniază perfect chiar și stilul mai serios. Deoarece sunt de obicei pline de culori și modele geometrice, completează frumos combinațiile monocrome sau modeste. Și în cazul poșetelor mici, cu o singură culoare, cu o geantă cosmetică într-o culoare intensă - este posibil ca acestea să devină vedeta întregului stil.

  • cz
  • sk
  • hu
Poți găsi DoamnaPosetuta.ro pe GLAMI.ro