Încarc datele...
Sortează după:

  geanta crossbody dama

  O geantă crossbody damă este o geantă de mână purtată pe umăr. Oferă libertate de mișcare și confort. Gențile Crossbody mari și mici sunt un must-have în garderoba unei femei. Cele mari sunt perfecte pentru utilizarea zilnică, atunci când trebuie să transporți mai multe lucruri. Cele mici sunt perfecte pentru întâlniri de seară cu prietenii, întâlniri, petreceri și diverse ocazii. Cel mai mare avantaj al acestora este faptul că sunt confortabil de purtat. Varietatea de stiluri și culori va face ca fiecare doamnă să își găsească modelul preferat de geantă crossbody damă!

  Gențile de tip crossbody damă au de obicei o curea lungă și reglabilă. Acesta poate fi scurtat și geanta poate fi purtată pe un umăr sau poate fi alungită și purtată mai practic pe trunchi, purtând buzunarul genții la spate sau pe burtă, după caz. Poartă-l și prins la brâu. Pur și simplu scurtați cureaua în mod corespunzător. Aceeași geantă, dacă modelul este unul dintre cele cu croială elegantă, poate fi folosită și ca geantă de ambreiaj atunci când cureaua este îndepărtată. O geantă de mână crossbody este o combinație de stil și confort. Poate înlocui cu succes un rucsac, o geantă de ambreiaj sau o geantă de mână cu mâner.

  Genți crossbody de mână, mari 

  Ne place să alegem genți crossbody mari, pentru utilizarea zilnică. Într-o geantă de mână mică nu încap o trusă de machiaj, o carte, o gustare sau documentele de care avem nevoie. Gențile crossbody mari ne permit să facem exact acest lucru. În plus, deoarece geanta poate fi purtată pe umăr, sunt confortabile și oferă libertate totală de mișcare. Nu trebuie să ținem geanta în mână, ceea ce este deosebit de important dacă trebuie să folosim ambele mâini pentru a lua ceva. Geanta crossbody damă poate fi purtată atât cu ținute elegante, cât și cu ținute sportive. Fără să stai pe gânduri, ia această geantă pentru a merge la serviciu, la cumpărături sau la o plimbare. Ia-o cu tine în vacanță și nu va trebui să renunți la ea atunci când mergi cu bicicleta, alergi sau faci Norwalking. Producătorii de genți Crossbody au pregătit diferite mărimi, forme, culori și modele, astfel încât fiecare dintre noi să poată alege cel mai bun model și să își completeze garderoba cu cel puțin un model. Vezi sugestiile noastre și tendințele sezonului!

  Mici genți crossbody de mână

  Gențile crossbody damă vin într-o versiune mică. Acest model este cel mai popular datorită varietății de modele și modele și funcționalității. Gențile mici de tip crossbody - genți de mână cu o curea care poate fi purtată pe umăr, în mână sau pe trunchi - sunt preferate de femei pentru ieșirile de seară cu prietenii, cu partenerul sau pentru petreceri. Acestea sunt disponibile într-o varietate de modele, culori și formate. De la modele mai clasice la cele colorate, cu un imprimeu interesant. Gențile crossbody mici sunt prevăzute cu o curea lungă, cu un lanț în loc de curea sau au posibilitatea de a detașa cureaua, astfel încât geanta să poată fi folosită și ca geantă de mână. În garderoba ta ar trebui să existe cu siguranță cel puțin o geantă de mână crossbody. Un astfel de model multitasking ne servește de obicei ani de zile și completează o varietate de ținute. Verifică gențile drăguțe crossbody și alege cea mai bună pentru tine!

  Genți crossbody de mână de marca

  Gențile de mână crossbody ale companiei provin de la designeri și case de modă globale. Unele modele sunt considerate clasice și sunt populare de mulți ani. Geanta crossbody damă este o geantă de mână premium, care va fi la modă pentru multe sezoane datorită caracterului său versatil și practic. Nu este un produs pentru unul sau două sezoane, ci pentru mulți ani. O astfel de geantă crossbody damă subliniază caracterul unui stil și îi adăugă eleganță și lux. Gențile crossbody de marcă sunt mai scumpe decât cele standard, în primul rând din cauza recunoașterii, a ideii, a calității înalte și a valorilor de marcă cu care este asociată. Aruncați o privire la gama de mărci premium și vedeți dacă puteți găsi ceva pentru dumneavoastră! Comparați prețurile, calitatea și aspectele vizuale. Cu siguranță vei găsi câteva genți crossbody frumoase care îți vor rămâne în cap. Sau poate că una dintre ele vă va atrage atât de mult încât va fi a voastră? Îți place genți crossbody de mână de marcă?

  Borseta tip geantă crossbody damă

   Geanta crossbody damă tip borsetă funcționează bine ca accesoriu pentru ținutele sport și casual. Înainte era purtată doar ca geantă de sport, dar astăzi avem multe variante și, de asemenea, multe modele elegante. Crosul se închide la înălțimea șoldului, ceea ce îl face practic și confortabil de purtat. Avem o gamă completă de mișcări. Avem cele mai importante lucruri cu noi și putem ajunge la ele în orice moment. Probabilitatea de ca aceste articole să fie furate sau pierdute este scăzută, deoarece chiar dacă cureaua se desprinde, veți observa imediat acest lucru. Borseta este ideală pentru excursii, plimbări, ciclism sau alte activități. Limitarea este dimensiunea sa, deoarece în ea încap cele mai necesare lucruri, cum ar fi telefonul, portofelul, cheile. Cu toate acestea, în timpul unei călătorii, de exemplu, aveți aceste lucruri aproape de dumneavoastră și nu trebuie să le căutați. Gențile crossbody damă, printre care se numără și borseta, sunt menite să fie, înainte de toate, confortabile și practice. Consultați modelele disponibile și lăsați-vă inspirat de noi posibilități!

  Geanta crossbody - cum să alegi?

  Gusturile nu se discută, așa că lucruri diferite pot părea plăcute pentru fiecare dintre noi. Gențile Crossbody din fericire vin în atât de multe variante încât, indiferent de gusturile individuale, de stil, de caracterul persoanei și de ocazie, fiecare doamnă va găsi ceva pentru ea. O altă geantă va fi aleasă pentru purtarea de zi cu zi, iar o alta atunci când vă gândiți la ieșirile de seară. Gențile crossbody mari, care sunt perfecte pentru viața de zi cu zi, pot fi purtate, de exemplu, la serviciu, la o întâlnire cu o prietenă sau la cumpărături. O versiune mai mică, în care putem ascunde cele mai necesare lucruri, cum ar fi telefonul, cheile și rujul, poate fi folosită pentru ocazii speciale. Dacă mergi la o petrecere, asortezi geanta de mână la stilul planificat. Poți opta pentru elemente elegante, cum ar fi accesorii, un lanț în loc de curea sau un imprimeu interesant. Geanta crossbody damă pe care o alegi va dura mulți ani și, datorită versatilității sale, vei găsi cu siguranță multe ocazii de a o folosi.